Μετά την αναβολή του Helmos Team Battle by Bacardi, την περασμένη Κυριακή λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων, η Victory Goat επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικά, αυτή την Κυριακή 19 Μαρτίου, στο πάρκο του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Οι χιονοπτώσεις της περασμένης εβδομάδας μας χάρισαν φρέσκο χιόνι, με καινούργια obstacles να ετοιμάζονται στο στο πεδίο της μάχης! 12 ομάδες, 36 riders, μια κατσίκα και 1.000€ μετρητά για την νικήτρια ομάδα. Αν είσαι αρκετά καλός και κερδίσεις και το best trick, θα φύγεις με ένα σανίδι Burton, από την BACARDI!

Δύο θέσεις έχουν μείνει μόνο για την μάχη! Όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή θα λάβετε mail για να επιβεβαιώσετε εκ νέου την συμμετοχή σας. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε μέλος της ομάδας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο helmosteambattle@gmail.com για να το δηλώσετε. Αλλαγές και νέες εγγραφές θα πρέπει να δηλωθούν μέχρι την Παρασκευή  17/3, το βράδυ.

Το BACARDI θα βρίσκεται εκεί όλη την ημέρα να δίνει τον δικό του ρυθμό στον αγώνα, με ζεστά cocktails και Bacardi Experience για όλους, μια εμπειρία που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη! Με την λήξη των αγώνων, θα ακολουθήσουν απονομές και after party στο Chalet 1750!

VICTORY GOAT SAYS #mpee

– Για νέες δηλώσεις συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ!
– Για αλλαγές στις ομάδες ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, στείλτε mail ΕΔΩ!

poster1

Comments

comments