Ηelmos Τeam Βattle 17 by Bacardi λοιπόν, με τους καλύτερους riders, στο καλύτερο πάρκο της Ελλάδας, freestyle snowboarding υψηλού επιπέδου, extra αέρα αλλά ήλιο, με μόνο θετικά vibes, μπόλικο Bacardi, με Burton και FiftyFifty Boardshop να βοηθούν για ένα από τα καλύτερα Battles ever!!!

15 Αθλητές, 6 Αθλήτριες, 7 teams, από 9 μέχρι (!…) ετών, πρόσφεραν ότι κόλπα είχαν στο πάρκο του ΧΚ Καλαβρύτων!

Είδαμε 1080s, doublefrontflip,  αρκετά 720s και 540s, backflips, στυλάτα 360s, αρκετό jibbing και πολλές προσπάθειες από όλους για το κάτι παραπάνω!!!

Meet the HTB 17 Teams:

128

Santorindians

Αν και ο δυνατός αέρας που μας περίμενε στο πάρκο την Κυριακή το πρωί δυσκόλεψε λίγο τα πράγματα στο στήσιμο, το πάρκο ήταν φρεσκαρισμένο και έτοιμο για τη μάχη!

Με καινούργια obstacles και αρκετά πιο μεγάλα kickers οι αθλητές χρειάστηκαν λίγα runs μέχρι να συνηθίσουν… Με την εκκίνηση η κάθε ομάδα είχε 3 runs να δείξει στους κριτές τι μπορεί να καταφέρει.

Ο αέρας μας έκανε τη χάρη και “έπεσε” λίγο, προς το τέλος το contest, δίνοντας την ελευθερία στους riders να δοκιμάσουν και αυτό το κάτι παραπάνω που όλοι θέλαμε να δούμε.

Για το λόγο αυτό δόθηκε ένα ακόμα run.

Με το τέλος και του 4ου run τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για τους κριτές, αφού δυο ομάδες, οι Santorindians και οι The True Petsonians ξεχώρισαν, κρατώντας όλους μας σε αγωνία…

The Judges: Rodrigo Valsamis, Daniel Nikolaev Petrov

The Judges: Rodrigo Valsamis, Daniel Nikolaev Petrov

Στην απονομή που έγινε στο Chalet1750 του χιονοδρομικού,  με άφθονο Bacardi και σάντουιτς για όλους τους αθλητές και παρεβρισκόμενους, η αγωνία μας τελείωσε!

Στα κορίτσια ξεχώρισαν οι Apopians με την Νάνσυ σε μεγάλα κέφια στα kickers, την Κατερίνα να «κλείνει» rail/box και την σταθερή Ειρήνη να παίρνουν δωράκια από Burton & FiftyFifty boardshop και την VictoryGoat. Και φυσικά το γιόρτασαν με σφηνάκια Bacardi!

150

1st female team: Apopians

Στους άνδρες τώρα, τα πράγματα ήταν οριακά, με τους Τhe True Petsonians να προσφέρουν δυνατά lines και σοβαρά κόλπα: doublefrontflip, backflip, 540 από Μπαμπίνο, fs3 και bs540 από Σούλη, υπερστυλάτο 360shifty και blunt από Face.

Babinos, backflip

Babinos, backflip

Soulis, huuuuge 360

Soulis, huuuuge 360

Face, blunt

Face, blunt

Στο τέλος όμως  τα solid runs των Αντώνη Δαυίδ (fs3, bs3, switch fs tailslide) Σπύρου Mπελλώνια (540, 360indy & 5050 στο box/wall combo) και Raymond Prentice (720, bs540 & board 270 out στο rail) έδωσαν στους Santorindians την πρώτη θέση, 1000€ και την πολυπόθητη Victory Goat.

Σπύρος Μπελλώνιας, 540

Σπύρος Μπελλώνιας, 540

Αντώνης Δαυίδ, 50-50 toboard

Αντώνης Δαυίδ, 50-50 toboard

720tail

Raymond Prentice, 720tail

164

Winner Team: Santorindians

To best trick πήγε στο διπλό frontflip του Μπαμπίνου, που έφυγε από το πάρκο με ένα ολοκαίνουργιο Burton σανίδι, προσφορά της Bacardi.

Θα πρέπει κάπου εδώ να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων και τον Διευθυντή κ. Λεωνίδα Σπυρόπουλο, όχι μόνο για το ότι βοήθησε με κάθε τρόπο ώστε όλα να γίνουν σωστά στο Helmos Team Battle17 αλλά και για την συνεχή βοήθεια και υποστήριξη που δείχνει εδώ και αρκετά χρόνια με την ύπαρξη αλλά και την συνεχή βελτίωση του Πάρκου. Πολύτιμη η βοήθεια και των shapers: Μυλωνάς Αλέξης, Μαγκλάρας Πάνος και Μπαρουξής Σίμος που φροντίζουν διαρκώς να διατηρούν το πάρκο στην μορφή που βλέπουμε και… τρίβουμε τα μάτια μας!

048

Την Bacardi, μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, που πλέον κατέχει μια ξεχωριστή θέση στο freestyle snowboard με την πολύτιμη υποστήριξή της και που χωρίς αυτή… δεν θα είχαμε Battle! Τα Bacardi girls κατά την διάρκεια της ημέρας εκτός από σφηνάκια, “μοίρασαν” και τα θετικά τους vibes στους αθλητές, αλλά και πολλά δώρα σε τυχερούς επισκέπτες του ΧΚΚ, που πήραν μέρος στα παιχνίδια. 

Την εταιρεία Βurton για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και φυσικά το FiftyFifty boardshop που βρίσκεται πάντα ενεργά, δίπλα στην σκηνή του ελληνικού snowboarding!

Mr. John Fifty-Fiftys

Mr. John Fifty-Fiftys

… τον Ηλία Λαμπρόπουλο, που έδωσε τον δικό του ρυθμό στους αγώνες…
102

…και φυσικά όλους εσάς!

026

Μείνετε συντονισμένοι με την κατσίκα! Σύντομα περισσότερες φώτο και βίντεο!

Photos by Chris Tsanis!

Victory Goat says…
#ThankYouAll

Comments

comments